Hoe bestrijd je ratten en muizen op effectieve wijze?

Bestrijdingsmiddelen tegen muizen en ratten bestaan in diverse varianten. De beste manier om het ongedierte te lijf te gaan, is door een muizenval, vangkooi of lokdoos te combineren met een dodelijk en tegelijkertijd smakelijk lokaas. Maar wat zijn precies de mogelijkheden? Wij illustreren alvast alle opties voor jou.

2 jaar geleden
32 keer bekeken

Hoe verwijder je groene aanslag en algen op jouw terras?


Bevindt je houten terras zich in een vochtig hoekje van je tuinomgeving? Dan is het mogelijk dat er groene aanslag of algenvorming kan optreden. Allereerst oogt de groene aanslag niet mooi, daarnaast is een terras met een laagje groene aanslag ontzettend glibberig. Wij reiken jou enkele tips aan om komaf te maken met het venijnige groene laagje.

2 jaar geleden
14 keer bekeken

Hoe controleer je de waterkwaliteit van je zwembad?

De waterkwaliteit van je zwembad hangt af van diverse parameters. Het is dan ook van essentieel belang dat elke parameter op punt staat, want enkel zo kan je een perfecte balans garanderen. Een slechte balans van deze parameters kan diverse problemen veroorzaken, zoals oog- en huidirritatie, kleurverandering, ontwikkeling van kalksteen of algen, apparatuurschade, kalkaanslag… Regelmatig controleren is dus de boodschap.

2 jaar geleden
76 keer bekeken

Hoe zorg je voor helder vijverwater? Enkele tips!

Een heldere vijver is een genot om naar te kijken. Hiervoor is wel een perfect natuurlijk evenwicht nodig. Outdoorstock reikt de juiste oplossingen aan om dat biologische evenwicht in jouw vijver te herstellen en een gezonde wateromgeving te creëren. Hieronder enkele tips.

2 jaar geleden
9 keer bekeken

Welk graszaad gebruik je het best? Een overzicht.

Je vindt diverse types graszaad op de markt. Het is dus belangrijk om het graszaad te kiezen dat bij jouw type gazon past. Want niet elk type graszaad is geschikt voor eender welke toepassing. Wij lijsten de verschillende types graszaad hieronder voor jou op.

2 jaar geleden
26 keer bekeken

Hoe bemest je tuinplanten? Een overzicht per seizoen.

Bij Outdoorstock kan je terecht voor verschillende soorten meststoffen voor verschillende planten. De vraag is enkel: weet jij precies wanneer je ze voedingsstoffen moet geven? Een plant moet je op de gepaste momenten van meststof voorzien. Hierdoor zorg je ervoor dat ze er gezond uit zien. Echter: ieder seizoen is verschillend en bijgevolg ook de bemesting.

2 jaar geleden
2 keer bekeken

Is jouw gazon klaar voor de lente? 10 tips!

Iedereen houdt van een gezond, groen grasperk. Je gazon in vorm houden behoort tot de meest essentiële tuinactiviteiten bij de start van de lenteperiode, want het loont om mogelijke problemen te voorkomen. Dankzij onze 10 tips ben je alvast voorbereid om grasperk in topconditie te houden. Vergeet kale stukken gazon, het moment is aangebroken voor het eerste rondje maaien en snoeien!

2 jaar geleden
19 keer bekeken

Hoe maak je jouw tuin lente klaar?

Na een lange donkere en koude winter beginnen de dagen opnieuw langer en warmer te worden. Ook in de tuin begint het leven zich voorzichtig terug te ontplooien. En dat is goed nieuws voor iedereen met groene vingers. Tijd om in de tuin de handen uit de mouwen te steken!
2 jaar geleden
67 keer bekeken

Blog

Back to Top