Bestrijdingsmiddelen tegen muizen en ratten bestaan in diverse varianten. De beste manier om het ongedierte te lijf te gaan, is door een muizenval, vangkooi of lokdoos te combineren met een dodelijk en tegelijkertijd smakelijk lokaas. Maar wat zijn precies de mogelijkheden? Wij illustreren alvast alle opties voor jou.

Lokdozen met verschillende compartimenten

Onze afgesloten lokdozen beschikken over verschillende ruimtes waarin je kan werken met een muizenval. Hierbij kan je gebruik maken van smakelijk lokaas dat je op een van de muizenvallen in het compartiment kan plaatsen.

Vangkooien met dubbele of enkele ingang

Onze vangkooien zijn perfect geschikt om de muizen levend te vangen. Wat lokaas in de kooi plaatsen, en klaar is kees. Je kan ervoor kiezen om een kooi met enkele ingang te gebruiken, maar om de vangkansen te vergroten is zelfs een kooi met dubbele ingang mogelijk. 

Dodelijk lokaas

Onder het lokaas beschikken we over een aantal varianten. Zo bieden wij dodelijk en smakelijk graanlokaas aan, zoals Generation Grain’Tech* op basis van 0,0025% difethialone. Hier is de actieve stof diep in de kern van het graan aangebracht. Daarnaast beschikken wij ook over Generation Block*, de handige rattenbestrijding in de vorm van kleine blokjes. Ideaal te gebruiken in combinatie met een lokdoos. Vervolgens is er ook de bijzonder aantrekkelijke Broma Kill gepelde haver* op basis van de krachtige, werkzame stof bromadialone. Tot slot is er ook het pastalokaas Generation Pat’*, perfect voor vochtige ruimtes.  

*Gebruik rodenticiden veilig. Lees voor gebruik eert het etiket en de productinformatie.

3 jaar geleden
49 keer bekeken
Opmerkingen
Laat een opmerking achter

Hoe bestrijd je ratten en muizen op effectieve wijze?

Back to Top