Outdoorstock: de webshop voor jouw tuinomgeving

Over Ons

Wij dragen zorg voor jouw buitenwereld

Jouw tuinomgeving is niet alleen onze zaak, maar ook onze obsessie. Wij willen dat iedereen zich tot alle middelen kan wenden om optimale veiligheid van planten, bloemen, gazon en dieren te garanderen. Tuin, dier en gezondheid staan dus centraal bij Outdoorstock. Daarom willen we jou voorzien van de beste uitleg en producten.

 

Onze specialisaties voor de tuinomgeving

Outdoorstock is de webwinkel die bijdraagt tot jouw exterieur. Ons team van deskundigen staat in voor het oplossen van jouw problemen op diverse domeinen. Wij specialiseren ons in: 

  • Bestrijding van insecten, ongedierte en onkruid

Dit gaat over het verdelgen van insecten, maar ook over het bestrijden onder andere mollen en onkruid. Zo houden wij jouw tuinomgeving gezond.

  • Terrasonderhoud

Groene aanslag en algen kunnen zich op ergerlijke wijze manifesteren op terrastegels of -planken. Wij voorzien de middelen en drukspuiten om je terras proper te houden.

Terrasonderhoud

  • Verzorging van katten, honden, paarden en vogels

Wij zorgen voor de gezondheid en het welzijn van jouw honden, katten, vogels en paarden. Bovendien voorzien wij producten voor de reiniging van kennels ene kooien, maar ook ontgeurders en ontvlekkers.

Dierenverzorging

  • Verzorging voor planten, groenten en fruit

Outdoorstock staat garant voor jouw gezonde planten. Zo bieden wij verschillende meststoffen aan voor buxus, taxus, coniferen, geranium, rozen, groenten en fruit.

Dierenverzorging

  • Graszaden, bemesting en mosbestrijding voor gazon

Voor jouw gazon voorzien we tal van producten die jouw gras fit houden. Wij beschikken over tal van graszaden, producten voor het bemesten van het gazon en mosbestrijding.

Gazon

  • Meststoffen voor planten

Meststofkorrels en vloeibare meststoffen zijn de voeding voor planten en de algemene gezondheid van de tuin.

Terrasonderhoud

  • Waterkwaliteit en pH-regeling in zwembad

Met onze producten kan je zelfstandig de waterkwaliteit en pH van jouw zwembad controleren. Daarnaast beschikken we ook over desinfectiemiddelen, accesoires en producten voor spa en hottub.

Zwembad

  • Afweer van insecten, ongedierte en veel meer

Ongewenste gasten uit je tuin houden? Wij bieden alle tools aan om insecten, ongedierte, wilde dieren, katten, honden en vogels te vangen of te verjagen.

Afweer

  • Vijverbenodigdheden tegen algen en groen water

Vervuild vijverwater? Bij ons vind je algenbestrijding en middelen om groen water te bestrijden.

Vijverbenodighdeden

Laat je adviseren door ons team van buitenexperts

Heb je een vraag over een van onze producten? Of heb je nood aan deskundig advies om een tuinprobleem op te lossen? Geen nood! Contacteer ons, wij helpen jullie verder op weg.

WebForms Professional Edition license number is not valid for store domain.

Meer informatie over onze producten of een levering? Advies of gebruiksaanwijzing nodig? We staan u graag te woord!

Uw gegevens


Back to Top