Zwembad

Je zwembad onderhouden doe je dankzij Outdoorstock

Heerlijk baden in de zomer, dat is waar we allemaal van houden. Het is belangrijk om de kwaliteit van het zwembadwater op peil te houden en te controleren. Ook desinfectie van het water is essentieel om optimale hygiëne voor jou en je gasten te kunnen garanderen. Wij reiken jou alvast alle tools aan om legendarische zwembadfeestjes te kunnen organiseren .

Producten voor controle van de waterkwaliteit

Teststrips of testkits nodig om de parameters van je zwembadwater (pH, chloor…) te analyseren? Bij ons kan je terecht voor producten waarmee je in een handomdraai de toestand van je water analyseren. Navulling nodig? Geen probleem, dat behoort ook tot het assortiment.

Producten voor het behoud van de waterkwaliteit

De kwaliteit van het water controleren is belangrijk, maar evenzeer het behoud van de kwaliteit. Outdoorstock verstrekt producten om de pH-waarden van het zwembadwater op peil te houden. Bovendien behoren ook producten voor kristalhelder water tot het gamma. Voorts kan je ook kiezen voor filtersubstraten, producten voor schokbehandeling, vlokkingsmiddelen…

Desinfectie van het zwembad

Wij bieden langwerkende en snelwerkende chloortabletten aan. Voor deze chloortabletten kan je ook vlotters bestellen. Bovendien beschikken we ook over startsets het water chloorvrij te behandelen.

Accessoires voor zwembaden

In deze categorie vind je alles om het zwembad grondige te poetsen, zoals bodemzuigers, schepnetten en vuilzuigerkits. Ook reparatiekits en voetbaden behoren tot de keuzemogelijkheden.

Assortiment voor spa en hottub

Een nieuwe spa of hottub geïnstalleerd? Dankzij onze startkits maak je die klaar voor het eerste gebruik. Hier vind je ook geuressences uit natuurlijke oliën met therapeutisch effect. Tot slot hebben wij ook schuimverwijderaars en waterverzachters tot jouw beschikking.

Tonen als Foto-tabel Lijst

39 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Eur-O-Tabs langwerkende chloortabletten
  € 16,50
 2. Huwa-San TR-5
  € 24,10
 3. pH-up liquid
  € 4,50
 4. pH-down liquid
  € 4,50
 5. PoolSan CS
  € 26,50
 6. Eur-O-Choc snelwerkend Chloorgranulaat
  € 16,50
 7. Cristal Clear
  € 17,50
 8. Oxy-Pool & Spa
  € 26,95
 9. Micro Floc
  € 9,50
 10. Essence
  € 19,95
Tonen als Foto-tabel Lijst

39 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Back to Top