Veelgestelde vragen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten? Hoe kan ik verder?
Wanneer u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u deze eenvoudig opnieuw instellen door bovenaan te klikken op "Inloggen" en daarna te klikken op "Wachtwoord vergeten". Vervolgens kunt u op de nieuwe pagina uw e-mailadres invullen en ontvangt u direct een e-mail waarmee u eenvoudig een nieuw wachtwoord kunt instellen.
Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Levering Franco in België vanaf 58,50€. Bestellingen < 58,50€: 7,95 € transportkosten. Leveringen in Nederland worden geleverd met een vast verzendtarief van 9,62 €.
Ik heb een vraag over mijn bestelling. Waar kan ik hiervoor terecht?
Voor vragen over jouw bestelling kan je terecht op de pagina Bestellen en leveren. Voor specifieke vragen kan je gebruik maken van het invulformulier op die pagina. 
Ik heb een vraag over mijn levering. Waar kan ik hiervoor terecht?
Voor meer informatie over je levering kan je terecht op de pagina Bestellen en leveren. Voor specifieke vragen kan je gebruik maken van het formulier op die pagina.
Welke betaalkaarten zijn geldig bij Outdoorstock?
Wij maken gebruik van de volgende kaarten op ons online betaalsysteem: Bancontact Maestro Visa  Mastercard Belfius Direct  KBC Online iDeal Mocht u hierover vragen hebben, contacteer ons hier.
Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Als het toch moest zijn dat de bestelling die u deed niet aan de verwachtingen voldoet of je bent helemaal niet tevreden of het product is stuk of beschadigd geleverd, neem dan binnen de 7 dagen na levering contact op met Outdoorstock. Producten dienen onbeschadigd, in de originele verpakking en proper terug aangeboden worden. Producten aangeboden na 7 dagen na levering worden niet meer retour genomen.  Leveringskosten en handelingskosten worden niet terugbetaald. Om het product te laten ophalen, neem je contact op met onze klantenservice of gebruik je het formulier op de pagina retourneren voor meer informatie.
Wat zijn de voorwaarden voor garantie en reparatie?
Deze vind je op de pagina Garantie en reparatie.
Back to Top