Bestrijding

Ecologisch ongedierte en onkruid bestrijden? Outdoorstock biedt oplossingen.

Een gezonde tuin en leefomgeving start met het bestrijden van ongedierte. Outdoorstock zorgt voor de uitweg dankzij een groot aanbod om ongewenste gasten tegen te gaan. Specifiek richten wij ons op de verdelging van diergroepen of schadelijke planten die de gezondheid van de tuin niet in de weg staan.

Onkruid bestrijden

Onkruid dat niet vergaat? Bij ons wel. Wij bieden jou de hulpmiddelen om deze schadelijke planten uit te roeien. Enerzijds beschikken we over onkruidbranders (alsook gasflessen). Daarnaast bieden wij ook vervangproducten voor glyfosaat aan. Hetzelfde effect, pakken milieuvriendelijker. Tot slot beschikken wij ook over onkruidtrekkers die snel en eenvoudig het onkruid uit de bodem kunnen trekken.

Insecten bestrijden

Er zijn tal van insecten die jouw tuin schade kunnen toebrengen. Outdoorstock wil elke tuinliefhebber vrijwaren van bladinsecten, vliegen, wespen, muggen, teken en mieren die zich in de leefomgeving bevinden. Daarnaast kunnen ook kleermotten, huisstofmijten, bedwantsen en spinnen aangepakt worden. Wij bieden zelfs een ecologisch gamma aan Aeroxon-bestrijdingsmiddelen aan. Kortom, voor elk probleem een insecticide.

Slakken bestrijden

Slakken staan gekend omwille van het aanvreten van planten. Je kan ze echter eenvoudig bestrijden. Eerst en vooral beschikken wij over ecologische slakkenkorrels bestand tegen verschillende weersomstandigheden en schimmels. Voorts kan je bij ons terecht voor korrelvormige lokmiddelen ter bestrijding van naaktslakken. Dodelijk efficiënt!

Ratten of muizen bestrijden

Muizen- en rattenbestrijding bestaan in verschillende vormen. Zo kan je ervoor kiezen om de klassieke of elektrische muizenval te gebruiken, maar je kan er evengoed voor kiezen om het ongedierte te vangen met behulp van een vangkooi. Je kan deze vallen zelfs verder aanvullen met lokaas zoals gepelde haver, graanlokaas en pastalokaas. Deze rodenticides zijn uiteraard ook ideaal om te gebruiken in combinatie met een lokaasdoos. Aan jou de keuze!

Mollen bestrijden

Mollen kunnen het gazon ernstig beschadigen. Outdoorstock voorziet bestrijdingsmiddelen in de vorm van verjagers op basis van zonne-energie, geurzakjes, mollenklemmen en elektromechanische afschrikmiddelen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 86

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-60 van 86

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Back to Top