Bevindt je houten terras zich in een vochtig hoekje van je tuinomgeving? Dan is het mogelijk dat er groene aanslag of algenvorming kan optreden. Allereerst oogt de groene aanslag niet mooi, daarnaast is een terras met een laagje groene aanslag ontzettend glibberig. Wij reiken jou enkele tips aan om komaf te maken met het venijnige groene laagje.

Groene aanslag op houten en stenen terras verwijderen

Oplossing 1: Bio GreenClean*

Een gebruiksklare aanslagverwijderaar die ook nog eens op een natuurlijke en sterke manier inwerkt? Bio GreenClean staat bekend omwille van zijn snelle werking. De eerste resultaten zijn namelijk al zichtbaar na 3 uur. Bio GreenClean is vervaardigd uit nonaanzuur, een stof die ook in de natuur terug te vinden is. Het werkt niet alleen in op terrassen, maar ook op muren, paden, tuinmeubelen, afsluitingen en daken. Verspreiden met behulp van de gewenste dosis in de drukspuit en klaar is kees.

Oplossing 1: Anti-groene aanslag concentraat*

Daarnaast kan je ook gebruikmaken van het Anti-groene aanslag concentraat, dat een gelijkaardige werking bezig als Bio GreenClean. Dit bestrijdingsmiddel beschikt over een perfecte verhouding prijs-kwaliteit. Het is ook perfect geschikt op alle materialen en ondergronden.

 

Gebruik biociden en gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eert het etiket en de productinformatie.

1 jaar geleden
8 keer bekeken
Opmerkingen
Laat een opmerking achter

Hoe verwijder je groene aanslag en algen op jouw terras?

Back to Top