Hygiëne papier wit-2 laags, 2 maxi rollen/colli

Hygiënepapier is een onmisbaar onderdeel van een hygiënische omgeving, en het Witte Hygiëne Papier van Indufarm biedt een uitstekende oplossing voor zowel huishoudelijk als commercieel gebruik. Dit hoogwaardige papier is ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van hygiëne en comfort, waardoor het ideaal is voor diverse toepassingen.
Op voorraad
Art. Nr.
A00140
€ 31,00

Met zijn neutrale witte kleur past dit hygiënepapier perfect in elke omgeving, van kantoren tot openbare toiletten en meer. Het 2-laagse ontwerp zorgt voor een optimale balans tussen absorptie en stevigheid, wat resulteert in een betrouwbare en efficiënte reinigingservaring. Of het nu gaat om het afvegen van oppervlakken of het drogen van handen, dit papier biedt consistente prestaties.

De Maxi-rollen zijn bijzonder geschikt voor ruimtes met een hoog verbruik, waardoor ze ideaal zijn voor drukke omgevingen waar constant hygiënepapier nodig is. Met een handige colli van twee rollen bent u altijd verzekerd van voldoende voorraad en kunt u tijd besparen bij het bijvullen van dispensers.

Het Witte Hygiëne Papier van Indufarm is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van hoogwaardige materialen en geproduceerd volgens strikte normen, draagt dit product bij aan duurzame praktijken en minimaliseert het zijn impact op het milieu.

Of het nu gaat om het handhaven van een hygiënische omgeving thuis, op het werk of in openbare ruimtes, het Witte Hygiëne Papier van Indufarm biedt de perfecte combinatie van prestaties, kwaliteit en veelzijdigheid. Vertrouw op dit betrouwbare product voor al uw schoonmaakbehoeften en geniet van een schone en gezonde omgeving voor iedereen.

Technische gegevens:

  • Lengte per rol: 555 meter 1555 vellen. 
  • Distributeur is artikel nummer A00329.

Afmetingen per vel: 36 cm * 24 cm 2 lagen/vel

Verpakking: 2 rollen/colli. 36 Colli/pallet

Meer informatie
Show Price Not Orderable Nee
3D Thumbnail no_selection
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hygiëne papier wit-2 laags, 2 maxi rollen/colli
Back to Top
Gerelateerde producten
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Hygiëne papier wit-2 laags, 2 maxi rollen/colli - Hygiënepapier - Persoonlijke Hygiëne

€ 31,00