Hygiëne papier blauw - 3-laags, 2 maxi rollen/colli

Hygiënepapier is een essentieel product in elke sanitaire ruimte, en het Hygiëne Papier Blauw 3-laags van Indufarm is een uitstekende keuze voor zowel particuliere als commerciële toepassingen. Dit hoogwaardige hygiënepapier is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van hygiëne en comfort.
Op voorraad
Art. Nr.
A00141
€ 37,00

Met zijn kenmerkende blauwe kleur biedt dit hygiënepapier niet alleen functionaliteit, maar ook een vleugje stijl aan elke omgeving. Het 3-laagse ontwerp zorgt voor een optimale absorptie en stevigheid, wat resulteert in een betrouwbare en efficiënte reinigingservaring. Of het nu gaat om het afvegen van oppervlakken of het drogen van handen, dit papier biedt consistente prestaties.

De Maxi-rollen zijn ideaal voor ruimtes met een hoog verbruik, zoals openbare toiletten, restaurants, kantoren en meer. Met een handige colli van twee rollen kunt u ervoor zorgen dat u altijd voldoende voorraad heeft en dat u tijd bespaart op het bijvullen van dispensers.

Het Hygiëne Papier Blauw 3-laags van Indufarm is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van hoogwaardige materialen en vervaardigd volgens strikte normen, draagt dit product bij aan duurzame praktijken en minimaliseert het impact op het milieu.

Of het nu gaat om het handhaven van hygiëne in uw huis, bedrijf of openbare ruimte, het Hygiëne Papier Blauw 3-laags van Indufarm biedt de perfecte combinatie van prestaties, kwaliteit en stijl. Vertrouw op dit betrouwbare product voor al uw schoonmaakbehoeften en geniet van een schone en gezonde omgeving voor iedereen.

Technische gegevens: Lengte per rol: 352 meter 980 vellen.

Afmetingen per vel: 36 cm * 24 cm 3 lagen/vel gelijmd. Hierdoor komen de lagen onderling niet los van mekaar..

Verpakking: 2 rollen/colli. 

Meer informatie
Show Price Not Orderable Nee
3D Thumbnail no_selection
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hygiëne papier blauw - 3-laags, 2 maxi rollen/colli
Back to Top
Gerelateerde producten
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Hygiëne papier blauw - 3-laags, 2 maxi rollen/colli - Hygiënepapier - Persoonlijke Hygiëne

€ 37,00