Deltasect, 500 mL (B-NL-FR-D)

Deltasect is een insecticide van het open circuit voor bestrijding van kruipende insecten. Dit middel werkt tegen kruipende insecten zoals kakkerlakken, mieren en kruipende insecten binnenshuis. 

Op voorraad
Art. Nr.
A01838
€ 54,12

Deltasect is een insecticide van het open circuit voor bestrijding van kruipende insecten. Deltasect kan gebruikt worden in kieren en naden. Dit middel werkt tegen kruipende insecten zoals kakkerlakken, mieren en kruipende insecten binnenshuis. Deltasect is geschikt voor de bestrijding van kruipende insecten in ruimtes zoals huizen, appartementen, winkelcentra, bioscopen, hotels, restaurants, bars, kantines, ziekenhuizen, industriële magazijnen.

Toepassing:

Suspensieconcentraat insecticide voor gebruik in kieren en naden tegen kruipende insecten zoals kakkerlakken en mieren. Gebruik binnenshuis, met lage drukspuit (handspuit en rugspuit).

50 mLproduct in 5 literwater per 100 m2 oppervlak – (1% / 1:100). Maximaal 6-8 toepassingen per jaar. Toepassing kan na 2 maanden herhaald worden.

Samenstelling: het middel is een suspensie concentraat, op basis van 2,394 % Deltamethrine. Deltamethrine is een synthetisch pyrethroide.

Erkenningsnummer: BE2018-0017 

Verpakking: 500 mL knijpfles. 

Dit product is een biocide ingedeeld in het open circuit. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Meer informatie
Kies verpakking 0.5 liter
Show Price Not Orderable Nee
3D Thumbnail no_selection
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Deltasect, 500 mL (B-NL-FR-D)
Back to Top
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Deltasect, 500 mL (B-NL-FR-D) - Insecticides - Vliegen - Bestrijding

€ 54,12